You are currently viewing Pakkeliste til Finnmarken med ski og pulk
DCIM100GOPROGOPR0234.JPG

Pakkeliste til Finnmarken med ski og pulk

At skulle pakke alt til denne tur selv, kræver at du har rigtig meget gear. At skulle vandre igennem Finnmarken om vinteren kræver at udstyrret er i top. Det er ikke lige som en sommertur hvor det er lidt ligegyldigt om man bliver våd den ene dag eller fryser lidt i et par timer. Om vinteren skal alt spille, da vi ellers ikke kan overleve i det barske miljø. Derfor skal udstyret også være i top – hvilket er dyrt. Det er her hvor det kan være en fordel at rejse med fx Vildmarksture.dk, da de har alt udstyret, og det derfor er inkluderet i prisen. Så kan man spare sig selv 20-50.000 kr i udstyr, hvilket er meget godt hvis denne type rejse blot er noget man vil opleve en enkelt gang.

Pakkeliste

Her er hvad vi fik udlveret til selve turen, som var inkluderet i prisen. Det giver også et godt billede af hvad man selv skal eje, hvis man solo en tur som denne (det kan ikke svarer sig medmindre man vil gøre det her mange gange)

Ski

Skistave

Pulk

Trækstativ til pulk

Skistøvler

Træksele til pulk

Sovepose

Spændebånd,

2 stk 1,5m Arctic bed (til soveposenog )

Pulktaske

1x 5 liter dunk til benzin

Gryde

Sneskovl

Telt

Mad: 6 x morgen 6 x aften

Ting du selv skal medbringe:

Liggeunderlag

oppusteligt Liggeunderlag skum

Termoflaske (min 1 liter med kop i toppen)

 Nalgene drikkedunk 1 liter Cover til Nalgene imod frost

Pandelampe + ekstra batterier

 Drybags til at opdele ting i tasken

 Drybag til skrald

Ske til mad

Toiletsager

Toiletpapir

Ild/ligther/tændstikker

Skibriller og Solbriller

Madkasse til nudler/frokost Plastikkop,

stor Teltlampe

Indersovepose (kan evt lånes)

 6 x frokost (Husk alt bliver frossent, så gerne noget, der kan varmes op med varmt vand) – Her kan vi varmt anbefale at bruge mærket Realturmat. Det er frysetørret mad som smager rigtig godt

Alt dette kan muligvis virke næsten helt uoverskueligt hvis ikke man har noget som helst af det overstående. Jeg kan dog berolige med at der er mulighed for at leje meget af det, hvis ikke man gider eje det. Dog vil jeg mene at hvis man intresserer sig for friluftsliv, så har man helt sikkert noget som kan bruges.

Se hele rejsen igennem Finnmarken på Youtube her: